ნინო არქანია
воскресенье, 29 апреля 2012 г.
ბადრიჯანი ყველით
ბადრიჯანი
- 1 კგ
ყველი
- 400 გ
კვერცხი
- 4 ცალი
კარაქი
- 200 გ
არაჟანი
- 400 გ
პიტნა
- 1 კონა
მარილი
- გემოვნებით
მომზადება
საშუალო ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათ აირღუმელში.
ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული
კვერცხი
, დაფხვნილი
ყველი
, დაჭრილი
პიტნა
და
კარაქი
ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე
და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ
არაჟანი
და მივირთვათ.
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Следующее
Предыдущее
Главная страница
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий