მასალა: 6 ცალი კვერცხი, 100 გ. მწვანე ბარდა, 100 გ. მაიონეზი, 3 ს.კ. მაწონი, 50 გ. მოხარშული ან დაკონსერვებული ქამა სოკო, 1 ცალი პატარა ვაშლი, 2 ს.კ. კამა, მარილი, პილპილი - გემოვნებით.
მომზადება: კვერცხი მაგრად მოვხარშოთ. მაიონეზში ავურიოთ მაწონი, პილპილი და მარილი. ვაშლი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად, დავუმატოთ მსხვილად დაჭრილი კვერცხი, სოკო, მწვანე ბარდა, წვრილად დაჭრილი კამა და მოვასხათ მაიონეზისა და მაწვნის ნაზავი...
Комментариев нет:
Отправить комментарий